Ilina & Jovan

 
Follow
Драги роднини и пријатели,

Би благодариме што бевте дел од најубавиот ден од нашите животи.
Уживајте во одбраните моменти.

Поздрав,
Илина и Јован

-------
Dear Family and Friends,

Thanks for being a part of the best day of our lives.
Enjoy the selected moments.

Cheers,
Ilina & Jovan