One lovely day...

 

Само силата на Љубовта може од Двајца да направи Едно - Јас, Ти, сите оние кои се надеваат на Бог и Самиот Бог, СЕ ЌЕ БИДЕ ЕДНО ВО ЉУБОВТА.

 1 2Next
Back to: Ангел и Марија
Become a fan! Follow marijapee and receive an email every time marijapee uploads new images!